dimarts, 16 de maig del 2017

Diari de viatge: Parma (Itàlia), divendres, 12 de maig.


Divendres 12 de maig.

Pel matí, visitem la fàbrica del formatge. Allí ens expliquen i vegem el procés d'elaboració d'aquest i com, una vegada fet, podem valorar la seua qualitat.
El provem,  i alguns de nosaltres en comprem un trosset per tal de portar-lo a Dénia.


 

 

 

 

 

Una vegada tornem a l'escola Anna Frank, ens donen temps per a esplai, i aprofitem per fer una cançó tots junts, que el mestre de Bergen, Christian, ens toca amb la guitarra.
A continuació, els ensenyem a suecs i noruecs alguns balls llatins que desconeixien.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més tard, fem unes activitats esportives, i fem un ball que les alumnes de Noruega ens havien ensenyat a tots nosaltres.

Valorem tots junts en una enquesta com ens ha paregut la setmana , i els alumnes se'n van amb les famílies a preparar-se per al sopar d'acomiadament.
 Moltes emocions es mesclen en aquests moments, quan vegem que va arribant a la fi. 




Després d'un sopar on tots ens agraïm el fet d'haver-nos conegut i d'haver compartir estes experiències, arriba el dur moment d'acomiadar-se. De dir-nos adéu, o voler dir fins prompte.

Una experiència que ens ha enriquit a tots.
Alumnes, mestres i famílies omplim la motxilla de vivències que mai oblidarem.

Voldríem felicitar als coordinadors del projecte, Sergi i Blanca, pel seu gran treball.
I als alumnes (Ainhoa, Blanca, Dharma, Núria, Ferran i Mario) per haver demostrat ser unes grans personetes.
Per la nostra part, les mestres Eva i Andrea, hem donat el millor de nosaltres.

Erasmus#poudelamuntanya#tastingschools#openingminds






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada