dissabte, 21 d’octubre del 2017

Reunió transnacional a Parma: dijous, 19

Avui hem començat el dia amb el programa cultural. La regió de Parma fa un dels formatges més reconeguts internacionalment, el parmiggiano-reggiano. La seua elaboració és un tot un orgull per als productors locals. Així ens ho ha demostrat Giorgio, que ens ha mostrat tot aquest procés artesanal i els controls específics de la denominació d’origen protegida.


En acabar aquesta interessant visita, hem pogut apropar-nos a l’activitat escolar del nostre institut amfitrió, el Giacomo Ferrari. Els mestres d’altres països hem pogut accedir a les aules,  rebre les preguntes encuriosides dels estudiants i conèixer millor el sistema educatiu italià. 


El dinar ha estat a càrrec d’alumnes de formació professional d’un altre institut de la ciutat.

La sessió de treball de la vesprada l’hem dedicada a avaluar els viatges de mobilitat realitzats pels alumnes a Parma (al maig) i a Bergen (al setembre), comprovant l’adequació dels programes organitzats en cada lloc i formulant propostes de millora per a les properes mobilitats, tant a Östersund, al març, com a Dénia, al juny del proper any.



Hem acabat amb una de les cites més significatives d’aquest viatge, l’assistència al concert, a càrrec de l’Orquestra Toscanini, de la missa de Rèquiem de Verdi, al Teatre de l’Ópera Reggio.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada