Avui hem començat el dia amb el programa cultural. La regió de Parma fa un dels formatges més reconeguts internacionalment, el parmiggiano-reggiano. La seua elaboració és un tot un orgull per als productors locals. Així ens ho ha demostrat Giorgio, que ens ha mostrat tot aquest procés artesanal i els controls específics de la denominació d’origen protegida.
En acabar aquesta interessant visita, hem pogut apropar-nos a l’activitat escolar del nostre institut amfitrió, el Giacomo Ferrari. Els mestres d’altres països hem pogut accedir a les aules, rebre les preguntes encuriosides dels estudiants i conèixer millor el sistema educatiu italià.
El dinar ha estat a càrrec d’alumnes de formació professional d’un altre institut de la ciutat.
La sessió de treball de la vesprada l’hem dedicada a avaluar els viatges de mobilitat realitzats pels alumnes a Parma (al maig) i a Bergen (al setembre), comprovant l’adequació dels programes organitzats en cada lloc i formulant propostes de millora per a les properes mobilitats, tant a Östersund, al març, com a Dénia, al juny del proper any.
Hem acabat amb una de les cites més significatives d’aquest viatge, l’assistència al concert, a càrrec de l’Orquestra Toscanini, de la missa de Rèquiem de Verdi, al Teatre de l’Ópera Reggio.
L'objectiu d'aquest blog és donar l'oportunitat a les famílies de gaudir i participar dels treballs, experiències, fotos i vivències dels alumnes del CEIP Pou de la Muntanya de Dénia relacionats amb els Projectes ERASMUS+. El objetivo de este blog es dar la oportunidad a las familias de disfrutar y participar de los trabajos, experiencias, fotos y vivencias de los alumnos del CEIP Pou de la Muntanya de Dénia relacionadas con los Proyectos ERASMUS+. BENVINGUTS AL NOSTRE VIATGE!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada