dissabte, 21 d’octubre del 2017

Reunió transnacional a Parma: divendres, 20

 En aquest últim dia de treball, hem iniciat les reunions acordant les característiques de les activitats comunes a realitzar durant el present curs. També hem iniciat el treballs destinats a realitzar el producte final del projecte.



En l’aspecte oficial, vam estar rebuts per la Regidora d’Educació de Parma, Na Inés Seletti, a l’Ajuntament, on se’ns va explicar el projecte amb base gastronòmica i intercultural que realitza en diferents escoles i instituts de la pròpia localitat.




Potser una de les visites més interessants del programa ha estat a l’Agència Europea de Seguretat Alimentària (EFSA), amb seu a Parma, on N'Alberto Spagnoli, de la Direcció Executiva de l'oficina, ens va poder intoduir en quines són les seves funcions per garantir la seguretat en el consum dels aliments, des del camp fins al plat.






La sessió de treball de la vesprada ha estat aprofitada per tractar diversos aspectes administratius del projecte.

Hem acabat la nostra estància a Parma amb un sopar de comiat entre els membres de les tres ciutats participants (Dénia, Östersund, Bergen) i l’equip de mestres que conforma la comissió Erasmus a Parma, i que ha fet de la nostre estada ací, tota una experiència global d’aprenentatge.

Cal fer un especial agraïment a tot l'equip de mestres i professores a Parma, dirigides per Na Graziana Morini, per l'excel•lent atenció rebuda: Rita Piazza, Simonetta Capelli, Francesca Pelagatti, Liviana del Sordo, Giulia Vitali, Cristina Dellacity i la resta de l'equip. També al treball realitzat per la resta de delegats de les altres ciutats: Lena Söderstrom i Andreas Gustavsson, d'Östersund; i Anne Skjold i Kari Sollesness de Bergen.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada