divendres, 16 de març del 2018

Diari tercera mobilitat d'alumnes: Östersund (Suècia) Quart dia

El dijous ha estat un dia molt productiu. A les 08:10h han començat a l'escola fent dos grups d'alumnes.
Un dels grups ha anat a les cuines on es prepara el menjar de totes les escoles de Östersund, no sols les han visitat si no que han fet un taller de cuina. Han cuinat pilotetes de carn de vedella.









L'altre grup ha visitat l'escola de cuina i ha fet salsitxes.



Tot el que han preparat hui es cuinarà i servirà demà a les diferents escoles de Östersund. Tota la comunitat educativa de Östersund gaudirà dels aliments que ells han preparat hui.

Hen tornar a l'escola han dinat allí. I per acabar la jornada lectiva han pres part d'una classe on han cantat la mateixa cançó en suec, norueg, italià, castellà i anglés.
















També han gaudit d'una classe d'economia domèstica on ensenyen a tots a com dur una casa, tasques a fer, administrar diners, fer la llista de la compra, cuinar... A ells els ha tocat, dins del projecte #TastingSchools fer dolcets de canella tradicionals i trufes.


 



 


















En acabar la jornada i, amb les families d'acollida han fet vida familiar.

Les emocions van mesclant-se: emoció de descobrir i compartir amb tots, felicitat, sorpresa de viure tantes novetats, gratitud de poder gaudir esta experiència i al mateix temps ja veuen que va acabant-se... ara ja esperen amb ganes el divendres, a vorer quines novetats i sorpreses els tenen preparades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada